Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czy ma ktoś pomysł na scracowanie TibiaBotNg pod windowsa 10? Minął już trial a ze stronki eartha te pod win7 nie działają.
Jeśli nie działają wpisy do rejestru to polecam CI winhexa.
Winhex nie dziala na 64bitowych systemach tak wiec jedynie format albo pisz do goscia z otsa to Ci zrobi
Tak nie ma co grac na tym gowno otsie
Winhex nie dziala na 64bitowych systemach tak wiec jedynie format albo pisz do goscia z otsa to Ci zrobi
oO wydaje mi się że jesteś w błędzie.
Winhex normalnie działa tylko trzeba mieć x64 wersje. A cała reszta wygląda tak samo na 32.
Wakacyjne napisał/a:Winhex nie dziala na 64bitowych systemach tak wiec jedynie format albo pisz do goscia z otsa to Ci zrobi
Tak nie ma co grac na tym gowno otsieoO wydaje mi się że jesteś w błędzie.
Winhex normalnie działa tylko trzeba mieć x64 wersje. A cała reszta wygląda tak samo na 32.
To teraz kurwa zrob prostym poradnikiem robienia NG przez Winhexa i zobaczysz ze w pewnym momencie Ci wypierdoli blad albo sie on zetnie bo z tego co widze to tylko go odpaliles i dziala wielki informatyku ^^
Własnie nim go scrakowalem ;/ ale pewnie lepiej powiedzieć ze nie działa i się nie da. Jak nie umiesz lub nie wiesz to nie nie mów ze się nie da i nie wprowadzaj innych w błąd, nie trzeba być informatykiem by to zrobić.
Mi nigdy nie dzialal winhex na 64 bitowych systemach, zawsze wypierdalalo blad i robie sobie innym sposobem wiec sram na tego winhexa ; d
Wiadomość dodana po 01 min:
Chlop sie pyta czy ma ktos zrobic bota, wrzuca winhexa z dzialajcym botem i dalej sie pyta czy ktos zrobi o chujXD
Więc jaki to sposób, skoro masz inny?
no jak to jaki ?:D zrób format :DDDDDDDDD a tak poważnie to masz Wihexa
http://wrzucplik.pl/pokaz/1824803---v9nf.html
a tu masz poradnik
https://www.mpcforum.pl/topic/13-tut-cr … ng-76-811/
zaczyni od 4 pkt bo masz wcześniejsze już zrobione.
Wielu osobom juz probowalem robic przez winhexa jak i sobie i w pewnym momencie sie scinal caly winhex wiec znalazlem inna alternatywe do robienia cracka.
Wiecie co z was znawcy jak z koziej dupy trąba. Zacznijcie przeglądać internet. Też mam windows 10 x64 bit i mam normalnie cracka to są 3 pliki wprowadzane do rejestru. Fajnie, że ktoś się zainteresował winhexem, ale naprawdę starczy znać angielski żeby mieć tutaj bota. A Ty wakacyjne sam płać bo masz najebane w głowie aż miło. Pozdro.
Ja mam swoj sposob od 5 lat na robienie ngka bez cracka i uzywania winhexa takze pozdro ^^
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 790.92 kB (Maksimum: 941.7 kB) ]